Beste trainee,

Wij willen iedereen die in zijn/haar dagelijkse praktijk aanloopt tegen problemen die te maken hebben met de communicatie, conflicthantering en stressmanagement, op een laagdrempelige manier helpen hierin veranderingen te creëren.

Een dag met ons en collega trainees kunt u zien als een interactieve bijeenkomst met mensen die met hetzelfde thema bezig zijn. We gaan met een theoretische ondersteuning aan de slag d.m.v. gesprekken, rollenspellen, opstellingen en andere oefeningen.

Doordat wij redelijke prijzen vragen voor een trainingsdag, is het goed mogelijk dat u door het jaar heen, regelmatig aansluit bij één van onze trainingen om uw opgedane kennis te vergroten en te verdiepen.

Waar Kootstra Training zich in onderscheidt is dat wij in alle trainingen die wij geven, in de zoektocht uitgaan van úw persoonlijke stijl en achtergrond en een voor ú passende aanpak. Onze manier van trainen kenmerkt zich door het kijken, onderzoeken van het waaróm achter uw gedrag. Als u weet waardoor u gestuurd wordt immers, kunt u pas het roer omgooien! Tot die tijd dobbert u ook wel prettig rond, komt u misschien zelfs wel bij schitterende baaien en pittoreske haventjes die u aandoet, maar…. wel altijd per ongeluk. Hoe mooi zou het zijn om de regie over uw schip te hebben en te kunnen gaan waar u wilt?

Wij creëren in onze training een klimaat waarin het mogelijk is samen te kijken naar onze attitudes, overtuigingen en strategieën.  Op een positieve attitude volgt namelijk automatisch constructief gedrag. Omgekeerd, als de attitude  niet klopt en we alleen aan het werk gaan op het niveau van vaardigheden, wordt het maar al te snel een ‘trucje’ waar u zich niet comfortabel bij voelt en de ander zal het ook ervaren als niet passend gedrag met alle gevolgen van dien.

U mag rekenen op actieve trainingen waarin we samen op onderzoek uitgaan. U zult veel horen over uzelf van de andere trainees waar u weer uw voordeel mee kunt doen. U gaat naar huis met een vergroot zelfbewustzijn. U hebt handvatten om met een conflict om te gaan en uw communicatie effectiever in te zetten en/of uw stress beter te hanteren.

Graag ontmoeten wij u bij één van onze trainingen!